Účtovanie nedokončenej výroby, polotovarov vlastnej výroby a výrobkov spôsobom B v sústave podvojného účtovníctva v roku 2016 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Rozhodnutie účtovnej jednotky, aký spôsob účtovania zásob vlastnej výroby zvolí. Kritériá rozhodovania. Oceňovanie a účtovanie zásob vlastnej výroby spôsobom B. Praktický príklad.