Plytvanie nám nie je ľahostajné - Halasová, Henrieta
Potraviny s dátumom minimálnej trvanlivosti sú kvalitné a bezpečné aj tri mesiace po tomto dátume, napriek tomu ich slovenskí spotrebitelia aj obchodníci vyhadzujú. Príčiny plytvania potravinami a ako ich zmierniť. Rozhovor.