Návrh bezpečných přístavů v oblasti převodních cen pro malé a střední podniky - Solilová, Veronika
Návrh metodického nástroja pre SMEs v podobe bezpečných prístavov, ktoré vychádzajú z obvyklých marží v jednotlivých sektoroch, odrážajú odvetvové odlišnosti a diferencujú pravidlá podľa veľkosti spoločnosti.