Dôveruj, ale preveruj - Vašková, Eva
Portál, prostredníctvom ktorého je možné preveriť si hospodárske výsledky slovenských podnikov, ponúka okrem tradičných údajov o hospodárení firmy aj tzv. index podnikateľa. Ten hodnotí jeho celkovú finančnú situáciu, hovorí o bonite podniku.