Aktívne hľadanie práce - Kazičková, Martina
Spôsoby aktívneho uchádzania o prácu a nové efektívne metódy ako získať zaujímavú pracovnú pozíciu. Pracovné miesto a oslovené organizácie. Základné princípy životopisu a motivačného listu.