Daňovo-účtovná optimalizácia - vybrané problémy - Burák, Emil
Znalostná diskusia a odborná sumarizácia určitých východísk pre legálnu daňovú a účtovnú optimalizáciu z hľadiska účtovnej jednotky. Text je zameraný na podporu odbornej diskusie k budovaniu legálneho daňovo-právneho povedomia a podporu legitímnej ekonomizácie v myslení daňových subjektov.