Pohovor cez Skype – nenechajte si uchmatnúť talent! - Brutenič, Ivana
Základy dobrého výberu uchádzačov a HR marketingová tvorba zamestnávateľskej značky. Skype rozhovory pri výbere zamestnancov. Ako viesť profesionálny rozhovor cez Skype. Absolvovanie pohovoru bez zbytočných nákladov.