Different Approaches to Stock Market Linkages Evidence from CEE-3 Countries - Chocholatá, Michaela, 1977-
Kointegračná metóda Engle-Granger. Grangerova kauzalita. Medzitrhové korelačné koeficienty. Dynamický podmienený korelačný (DCC) model a logistický model hladkého prechodu (LSTR).