Vyznajte sa: Ako najlepšie riadiť ľudí - Ostertág, Peter
Základné východiskové princípy riadenia a vedenia ľudí v každej spoločnosti. Hlavné ciele systému riadenia a vedenia ľudí a zefektívňovanie firemných procesov. Koncepcie a jednotlivé prístupy riadenia.