Prieskumy odhaľujú bariéry pre investorov - Makarová, Xénia
Stomiliónová investícia španielskej spoločnosti Gestamp. Výsledky prieskumov týkajúcich sa atraktivity a bariér podnikania na Slovensku. Hlavné bariéry zahraničných investícií. Daň z dividend ako najväčšie zlo.