Neviditeľné ženy v exekutíve – ženy v top manažmente. Aké ženy? - Ulčin, Peter
Výpovede žien pracujúcich na vrcholových riadiacich pozíciách vo verejnej správe (politika, kultúra, tretí sektor) ako aj v súkromnom sektore (bankovníctvo, poisťovníctvo a podobne). Výpovede sú súčasťou výskumu podporeného z dotačnej schémy Európskej komisie Progress.