Online marketing: anatómia vstupných stránok (landing pages) - Drahošová, Martina
Pokračovanie článku s predchádzajúceho čísla. Ďalšie kroky v procese premeny návštevníkov na potenciálnych zákazníkov (leadov). Čo všetko by mala obsahovať a ako by mala vyzerať dobrá vstupná stránka a stránka s poďakovaním.