Specifics of employees´ training in small enterprises - Olexová, Cecília, 1976-
Teoretické východiská vzdelávania zamestnancov v malých podnikoch. Výsledky prieskumu zameraného na vzdelávanie v malých podnikoch. Hlavné oblasti, ktoré boli predmetom prieskumu: systematickosť vzdelávania, účasť zamestnancov na vzdelávaní, kvalifikácia a rozvoj zamestnancov, náklady na vzdelávanie a ďalšie.