Economic effects of innovation - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Vplyv inovácií na výdavky a tržby podnikov. Výdavky na interný a externý výskum a vývoj vo vybraných krajinách EÚ v roku 2012. Vývoj podnikových výdavkov na inovácie v SR. Vývoj tržieb podnikov s inovačnými aktivitami. Vplyv inovácií na zamestnanosť.