Unemployment developments in the Slovak Republic - Stričík, Michal, 1969-
Štruktúra ekonomicky aktívneho obyvateľstva SR podľa najvyššieho dosiahnutého vzdelania (porovnanie rokov 1994, 2007, 2014). Súčasný stav na trhu práce v SR. Kľúčové faktory ovplyvňujúce zamestnanosť a nezamestnanosť.