Taxation of multinational companies from the view of cross-border cooperation - Simonidesová, Jana, 1968-
Daňová kooperácia v oblasti vzájomnej výmeny informácií v rámci Slovenskej republiky a Európskej únie. Platná legislatíva. Daňová kooperácia proti daňovým únikom a zabráneniu dvojitého zdanenia. Daňová kooperácia v oblasti vymáhania pohľadávok. Multilaterálne daňové centrá.