<The> Relationship between Unemployment and Economic Performance of the Slovak Regions: Does the Disparity Matter? - Darmo, Ľubomír, 1984-
Okunov zákon. Prehľad vývoja nezamestnanosti a HDP na Slovensku. Potvrdená disparita regiónov a nutnosť vyššieho ekonomického rastu.