Labour Market Developments in Visegrad Countries: Ten Years of EU Membership - Klimko, Roman, 1985-
Vývoj na trhu práce v krajinách Vyšehradskej štvorky a dopad ekonomického vývoja na nich. 10 rokov členstva krajín V 4 v EÚ. Zelená ekonomika, zelená práca.