Zelená řešení v automobilovém průmyslu jako součast společenské odpovědnosti firem - Dolejší, Martin
Spoločenská zodpovednosť firiem. Prístupy k firemnýcm stratégiám. Zeleé riešenia v automobilovom priemysle. Prípadová štúdia Toyota.