Konsolidácia dodávok tovaru a jej prínos do vzájomnej spolupráce dodávateľa a zákazníka - Mruškovičová, Juliana
Opodstatnenosť konsolidácie procesov logistiky, konkrétne dovávok tovaru koncovým zákazníkom. Vplyv konsolidácie na vzájomný vzťah dodávateľa a odberateľa, vplyv na životné prostredie a výsledky vzájomnej spolupráce.