Management and volunteering in organizations - Tarča, Alexander
Formy a charakteristika mimovládnych oprganizácií. Oblasti činnosti mimovládnych organizácií. Občianske združenia. Občianske združenie Gamajun a jeho projekt Vedomostná súťaž. Dobrovoľná činnosť učiteľov.