Disciplína žiakov a autorita učiteľa - Čonková, Andrea, 1982-
Podmienky na vytvorenie spolupracujúcej atmosféry medzi učiteľom a žiakmi. Disciplína žiakov a komunikácia medzi učiteľom a žiakmi. Prirodzená a skutočná autorita učiteľa.