Didaktogénne príčiny strachu žiakov v škole - Čonková, Andrea, 1982-
Ciele výchovno-vzdelávacieho procesu musia byť stanovené na vzájomnej interakcii medzi učiteľom a žiakmi. Vytváranie motivovanej spolupráce bez vytvárania strachu žiakov z hľadiska didaktických postupov učiteľa.