Ako zmeniť debatný klub na akčný tím - Pressburg, Adrian Peter
Samit skupiny G20 v čínskom veľkomeste Chang-čou. Predlžovanie hospodárskej vojny Západu s Ruskom a sankčné vojny brzdou rastu svetovej ekonomiky. Minimalizovanie škôd po britskom júnovom referende o vystúpení z EÚ. Prípravy Číny na samit. Čína ako hlavný aktér v spore o územné nároky v Juhočínskom mori. Tohtoročný samit G20 odsúdený na to, aby ostal debatným klubom.