<The> Labour market in the Slovak Republic - structural problems - Rievajová, Eva
Hodnotenie vývoja na trhu práce s dôrazom na nezamestnanosť a jej štrukturálne charakteristiky, identifikácia pretrvávajúcich problémov, rizikové faktory pre nezamestnanosť mladých.