Postavenie a povaha judikatúry v novej procesnej právnej úprave - Moravčíková, Andrea
Judikatúra ako výsledok sudcovskej tvorby práva. Pojem judikatúra v slovenskom právnom poriadku. Spôsob príjmania judikatúry Najvyšším súdom SR. Nová právna úprava civilného procesu.