Majetková nerovnosť a sociálna funkcia súkromného práva (aktuálna úvaha) - Lazar, Ján
Narastanie majetkovej nerovnosti a jej negatívne spoločensko-ekonomické, sociálne i právne dôsledky. Ekonomické, politické, sociálne, etické a právne dôsledky. Sociálna funkcia súkromného práva vo svetle rastúcej majetkovej nerovnosti. Predpoklady riešenia.