<The> Relationship of the minimum wage and unemployment in the Slovak Republic - Sika, Peter, 1975-
Korelácia medzi nárastom minimálnej mzdy a mierou nezamestnanosti v SR s dôrazom na špecifické skupiny trhu práce a regionálnu diferenciáciu.