Kam sa strácajú klienti lízingoviek - Kláseková, Martina
Využívanie lízingu hlavne malými a strednými podnikmi. Ubúdanie klientov z radov bežného obyvateľstva. Potreba licencie od NBS. Zásadná zmena - predloženie potvrdenia o príjme. Využívanie refinančných úverov. Zmeny v zákone o spotrebných úveroch. Podiel spotrebiteľov a firiem na lízingu áut. Vývoj lízingu osobných áut (2012-2015).