Pre ekonomiku je lepšia Hillary ako Donald - Lehuta, Michal
Čo hovoria prieskumy v radoch americkej Národnej asociácie biznis ekonómov a v Rade ekonomických poradcov. Podľa prieskumov pre ekonomiku by bola v prezidentskom kresle najlepšia H. Clintonová, predstaviteľka demokratov. Čo chcú presadiť v ekonomike H. Clintonová a D. Trump, kandidát Republikánskej strany. Dôraz D. Trumpa na brzdenie imigrácie. Návrhy H. Clintonovej konkrétnejšie, premyslenejšie a pestrejšie.