Sú záporné dolárové swapové spready novým štandardom? - Kútnik, Ľudovít
Faktory ovplyvňujúce swapové spready. Pokrízový vývoj a súčasný stav IRS (dolárové úrokové swapy) trhu. Pokrízová regulácia a zvýšená emisia dlhu bankami. Záporné swapové spready.