Cena ako kľúčový faktor na trhu s nehnuteľnosťami - Nemcová, Daniela, 1963-
Dôsledky rastu a poklesu cien bytov. Ceny rezidenčných nehnuteľností na Slovensku. Ceny nehnuteľností na bývanie v EÚ. Trhová cena nehnuteľností a všeobecná hodnota majetku.