Impact of Economic Freedom on Economic Development: A Nonparametric Approach to Evaluation - Vondrová, Andrea, 1987-
Model DEA (analýza obaľovania dát) s využitím dát Heritage Foundation (Index of Economic Freedom). Analýza v krajinách Európskej únie.