How Slovak Economic Development (Did Not) Contributed to Its Employment Growth - Hudcovský, Martin, 1988-
Scenáre prekonania technologickéj medzery v ekonomike Slovenska. Input-output model s efektami nezamestnanosti. Multiplikatívna štrukturálna dekompozičná analýza. Príspevok ekonomických a štrukturálnych zmien pre produktivitu práce. Scenáre vývoja nezamestnanosti.