Economic growth and budget constraints : EU countries panel data analysis - Zimčík, Petr
Súčasný stav verejných financí vo vyspelých ekonomikách. Vplyv fiškálnej politiky a identifikovanie dopadu rôznych typov daní a výdavkov na ekonomický rast.