Fiscal multipliers in Slovak economy DSGE simulation - Zeman, Juraj
Využitie malého otvoreného modelu DSGE pre kalkuláciu fiškálnych multiplikátorov pre Slovensko. Výdavky slovenskej vlády na fiškálnu konsolidáciu v rokoch 2013-2017.