<The> Working Hours of Immigrants in Germany: Temporary versus Permanent - Kahanec, Martin, 1977-
Vlastnosti dočasnej a permanentnej migrácii a rozdiely medzi nimi. Modelovanie dočasnej migrácie na nemeckom pracovnom trhu.