Nový Správny súdny poriadok – šanca pre nepohodlných hlavných kontrolórov - Tekeli, Jozef
Nový právny predpis kódexového typu, ktorým je zákon č. 162/2015 Z. z. Správny súdny poriadok, a to spoločne s dvojicou ďalších procesných kódexov: zákonom č. 160/2015 Z. z. Civilným sporovým poriadkom a zákonom č. 161/2015 Z. z. Civilným mimosporovým poriadkom. Hodnotenie zavedenia osobitných druhov konania v správnom súdnictve – tzv. konania vo veciach územnej samosprávy.