Zodpovednosť subjektov územnej samosprávy za porušenie finančnej disciplíny - Konečná Veverková, Ingrid
Zmeny v oblasti porušenia finančnej disciplíny, oznamovacej povinnosti a vymáhania sankcií za porušenie finančnej disciplíny. Povinnosť dodržiavať základné rozpočtové pravidlá pri hospodárení a nakladaní s verejnými prostriedkami. Zákon č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej samosprávy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.