Využitie mediácie v obci pri uplatnení § 5 Občianskeho zákonníka - Tragalová, Dagmar
Príklady spolupráce s mediátormi mediačných centier poskytujúcich mediačné služby prostredníctvom mediačných poradní zriadených v obciach. Možnosti predchádzania a riešenia konfliktov v rámci komunity. Občiansky zákonník a zákon č. 420/2004 Z. z. o mediácii a o doplnení niektorých zákonov v z. n. p.