Calculation of Economic Well-being Using Nonparametric Approach - Vondrová, Andrea, 1987-
Meranie blahobytu vo vybraných krajinách OECD. Analýza senzitivity prevedená porovnaním výsledkov modelu DEA (analýza obaľovania dát) s HDP p.c..