Vianočná logistika - starostlivé plánovanie - Brezovský, Jozef
Plánovanie logistiky spotrebného tovaru z Číny a Ďalekého východu určeného na vianočný trh. Výber produktov uskutočnený do konca augusta. Plánovanie a zebezpečenie kapacít na transport. Dostatočné a primerané zásoby. Pripravenosť skladových priestorov. Distribúcia tovaru s možnosťou nejneskoršieho dodania do dvoch týždňov pred dôležitými sezónami.