Exchange rate volatility and uncovered interest rate parity in the European Emerging Economies - Živkov, Dejan
Analýza vplyvu nepokrytej parity úrokových mier na vývoj menového kurzu vo východoeurópskych krajinách v r. 2003-2013. Aplikovaná dekompozičná metóda s použitím GARCH modelu so štrukturálnymi zlomami.