Transaction Costs, the Opportunity Cost of Time and Procrastination in Charitable Giving - Knowles, Stephen
Výskum o hypotézach o prokrastinácii darcov, ktorí majú veľa času na uskutočnenie darcovstva. Zvýšená miera darcovstva v prípade že náklady obetovanej príležitosti sú vysoké.