Internet všetkého: všetci (a všetko) v spojení - Oravec, Jozef
Koncept Priemysel 4.0, ktorý vznikol v Nemecku. Podstata konceptu. Priemysel 4.0 ako obchodná stratégia. Spôsob, ako robiť veci inak a po novom. Slabá príprava znamená zánik firmy. Nebezpečenstvo útokov a ochrana systémov.