Dátumom minimálnej trvanlivosti život nekončí - Mišíková, Veronika
Čo s potravinami po dátume minimálnej trvnlivosti. Prekročenie tohto dátumu ani zďaleka neznamená riziko pre zdravie spotrebiteľa. Množstvo darovaných potravín by mohlo byť vyššie, zákon to zatiaľ nepovoľuje.