Bank capital, risk and performance in european banking. a case study on seven banking sectors - Witowsch Busuioc, Irina Raluca
Model hodnotenia vzťahu kapitálu, rizika a výkonnosti v 68 bankách v siedmich krajinách v období rokov 2006 - 2011.