Lojalitu zákazníka si musíte získať - Mišíková, Veronika
Teória výhod vernostných programov je dobre známa - mali by posilniť lojalitu zákazníka, imidž obchodníka a premeniť nákup na špeciálnu príležitosť. Ide o oblasť, v ktorej by sa mohli obchodníci na Slovensku zlepšiť.