Čo vlastne môže zmeniť brexit? - Škvrnda, František
Referendum o vystúpení Veľkej Británie z Európskej únie. Snaha finančného sektora zbaviť sa regulovania z Bruselu. Kampaň okolo referenda. Ekonomické následky brexitu budú mnohoraké. Nová šanca a výzva.