Střet zájmů – kde všude hrozí a jak se mu vyhýbat? - Kotaška, Miroslav
Okolnosti tvoriace riziko, že profesný úsudok alebo činnosti vzťahujúce sa k primárnemu záujmu budú neprimerane ovplyvnené druhotným záujmom – definujeme ako konflikt, alebo stret záujmov. Identifikácia a prístupy k možným konfliktným situáciám v poisťovníctve. Legislatívna úprava a vplyv Solventnosti II.